Kvalitetsbevidst autoværksted og skadecenter

Hos Mogens Elmer A/S har vi eget autoværksted og skadecenter, hvor vi effektivt udfører reparationer og skadesarbejde. Værkstedet beskæftiger en lang række dygtige teknikere og mekanikere, der i det daglige arbejder ud fra en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang – med en arbejdsom og venlig attitude.

 

Kan løse ethvert problem

Alle vores medarbejdere på værkstedet har erfaring med alle bilmærker- og modeller. Uanset hvilket behov, der opstår hos dig, kan de effektivt og hurtigt diagnosticere og løse problemet. Med nogle af Danmarks bedste karrosseri-teknikere kan du være sikker på, at vi behandler din bil effektivt og kvalitetsbevidst.

Gratis lånebil

Når din bil er på værksted, tilbyder vi en gratis lånebil (100 km pr. dag) i hele reparationsperioden. På den måde undgår du de tidsmæssige omkostninger, der er forbundet med at have bilen på værksted. Det gælder for alle bilmærker.


Besøg vores skadecenter i dag

Vores værksteder er placeret i Amager og Rønne, og vi modtager mange besøg fra blandt andet Kastrup, Dragør og København. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 32 51 90 90.