Serviceeftersyn af Suzuki, Mazda og Citroen

Har du en Suzuki, Mazda eller Citroen, og trænger den til et serviceeftersyn? Hos Mogens Elmer A/S tilbyder vi effektive serviceeftersyn af din bil. Virker bremserne ikke helt, som de skal, er en lygte gået i stykker, eller driller aircondition-anlægget? Så er det en god idé at få din bil til serviceeftersyn.

 

Vi fixer problemerne

Et serviceeftersyn er et kontrolbesøg, hvor vi diagnosticerer eventuelle problemer i din bil og løser dem. Serviceeftersynet omfatter ikke blot et professionelt blik på bremserne, rattet, dækkene og aircondition-anlægget, men også de mindre dele, som smøres og repareres – eller udskiftes hvis nødvendigt.

Mange års erfaring

Vores medarbejdere ved i kraft af mange års erfaring og løbende uddannelse, hvilke krav din bil skal leve op til, og hvordan den fungerer til perfektion på vejene – så den kører sikkert og godt. Skal din bil til syn, hjælper vi også med klargøring.

 

Ring til os i dag

På vores værksteder i Amager og Rønne modtager vi kunder fra København, Dragør, Kastrup og andre dele af landet. Har du spørgsmål, så ring på 32 51 90 90
-  vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn.