Vi klargør din bil til syn

Hos Mogens Elmer A/S tilbyder vi klargøring af din bil, så den er klar til den nye sæson eller til syn. Det er nemlig vigtigt, at din bil kan styre og bremse efter hensigten, når den skal til syn. Det er desuden vigtigt, at din bil ikke forårsager unødig forurening. På vores værksted søger vi for, at din bil er helt klar og i perfekt stand, inden den skal til syn.

 

Er der noget, der rasler

Har du efterhånden haft din bil i en årrække, og er du tvivl om, hvorvidt den fortsat lever op til Trafikstyrelsens krav? Det kan for eksempel være, at du oplever, at noget rasler, eller du kan se, at dine dæk er slidte. Er det tilfældet bør du køre din bil på værksted.

110 % klargøring af din bil

Hos Mogens Elmer beskæftiger vi en række kompetente, veluddannede mekanikere, der hurtigt og effektivt kan diagnosticere eventuelle problemer og fixe dem. Hvad enten din bil skal være klar til syn eller den nye sæson, kan vi fuldende din bil op til 110 % med en klargøring.

 

Kom forbi vores værksted i dag!

Har du spørgsmål, så kontakt os på 32 51 90 90 – vi har værksteder på Amager og i Rønne og tager imod kunder fra blandt andet København, Kastrup og Dragør.