40-års jubilæum på Amager i 2015:

Mogens Elmer A/S blev grundlagt helt tilbage i 1975 hvor virksomheden fik forhandlingen af Datsun på Amager – den gang et meget populært japansk bilmærke.

Dette mærke blev dog skiftet ud med Mazda i 1978. Siden kom Suzuki til i 1996 og Citroën har været med siden 2006, hvor Mogens Elmer A/S købte Finn Jørgensen Automobiler A/S.

I samme år, 2006, kunne forretningen indvie de helt nye faciliteter på Kirstinehøj 66, 2770 Kastrup. Forretningen har 3.368 kvm. under tag og beskæftiger 42 dygtige medarbejdere der sælger 1.200 biler årligt og omsætter for ca. 150 mio. kr. 

Bornholm kommer til i september 2012:

Udviklingen fortsætter og tilbage i 2012 køber Mogens Elmer A/S aktiemajoriteten i det daværende Bilhuset Bornholm A/S – nu omdøbt til Bilhuset Mogens Elmer A/S.

Der har gennem alle årene været nære bånd mellem disse 2 forretninger, idet den tidligere indehaver af Bilhuset Bornholm, Erling Munk, i en lang årrække har været Bestyrelsesformand for Mogens Elmer A/S efter han solgte sin virksomhed tilbage i 2006. Nu her 6 år efter opstod der en mulighed for at overtage den bornholmske forretning, idet vi den vej rundt kan realisere nogle stordriftsfordele på især lagerdeling mellem forretningerne, som vil gøre det væsentlig mere interessant at kigge på bil i Rønne, da man også kan trække på det store lager i Kastrup.

Forretningen i Rønne er blevet moderniseret og udvidet med over 500 kvm. salgsareal der tages i brug i januar 2014. I Rønne sælger vi Ford, Kia, Mazda og Suzuki – og har et stort moderne værksted, reservedelslager og klargøringscenter. Alt er nu samlet på adressen Åkirkebyvej 51, 3700 Rønne. Vi sælger hver tredje nye bil på Bornholm og i alt bliver det derfor til et årligt salg på 500 biler og en årlig omsætning på ca. 70 mio. kr. Forretningen beskæftiger 22 dygtige medarbejdere.

Fremtiden:

Selskaberne i Mogens Elmer Gruppen er alle velkonsolideret, og vi er også stolte af, at vi på alle vores bilmærker lokalt har højere markedsandele end det de respektive mærker kan præstere på landsplan. Da vi både har en solid forretningsmodel, gode salgsresultater og gode kundetilfredshedsresultater, er vi en attraktiv samarbejdspartner for bilimportørerne.

Bilbranchen står over for en proces hvor antallet af selvstændige forretningssteder skal reduceres, for at man fremover kan tilbyde kunderne det de forventer. Det kræver stordrift da konkurrencen – til glæde for kunderne – vil blive skærpet yderligere frem mod 2020. Mogens Elmer A/S vil tage aktivt del i denne proces i branchen, og vi forventer derfor at forretningen vokser yderligere i de kommende år. Du kan læse mere om os under menupunktet ”værdier” – VELKOMMEN SOM KUNDE I VORES BILHUSE!