Ny Ford Fiesta 2017

Ford Bornholm præsenterer den nye FORD FIESTA 2017.

Tidssvarende stil og design. Mere avanceret teknologi og uvurderlige funktioner. En opløftende, dynamisk køreoplevelse, som kun kan få dig til at smile. Den nye Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast. Hvorfor vælge mellem uovertruffen ydelse og besparende effektivitet? I næste generation af Fiesta kan du få begge.

 


Med alt, hvad vi kender og alle de funktioner, du elsker, leverer den nye Fiesta ST en mere intens oplevelse hele vejen igennem. Den er endnu mere kraftfuld og lydhør. Håndteringen er endnu mere fokuseret og præcis. Du kan tilpasse og personliggøre din helt nye Ford Fiesta ST som aldrig før. Slutresultatet er en præstationsbil konstrueret til at sætte et smil på læben hver gang du tager rattet. Så gør dig klar til at nyde turen.
Download brochure
Download prisliste
Bestil prøvetur

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en Fiesta. Hvorfor? Fordi den fås med B&O PLAY. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med op til 8 højtalere inkl. subwoofer. Og B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Fiestaen.

Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

 


Modsat mange andre biler i samme størrelse er der for denne Fiesta-model mulighed for et lækkert panoramaglastag i to dele. Det kan enten vippes, eller trækkes tilbage over tagdelen bagerst, for at opnå et lyst og luftigt interiør. Mens taget lader naturligt lys strømme ind, holder det solreflekterende glas dig kølig og beskytter dig imod UV-stråler. En tagpersienne gør det også muligt for dig at dække eller afdække taget ved et tryk på en knap.
Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

Med teknologien Adaptiv fartpilot vælger du den ønskede hastighed, og systemet fastholder den. Registrerer den indbyggede RADAR-sensor en forankørende bil der kører langsommere end din ønskede hastighed, sænker den din Fiestas fart, så den holder en på forhånd indstillet afstand. I det øjeblik, der ikke er noget køretøj foran, accelererer systemet igen til den valgte hastighed.
Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

 

 


Det kan være bøvlet at parkere. Men ikke med din Fiesta. Det er fordi Active Park Assist bruger en kombination af forskellige teknologier til mere end at styre dig ind på parkeringspladsen. Park Out Assist hjælper dig også med at med at styre ud af parkeringspladsen. Systemet til parallel og vinkelret parkering kan registrere, om der er plads nok til din bil, og derefter bakke dig ind på plads. Side Parking Aid advarer dig, hvis der er nogen forhindringer til siderne.

Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

Den revolutionerende 1,0 liters 3-cylindrede EcoBoost-benzinmotor kan give dig en ydeevne på 140 HK, du kan forvente af en konventionel 1,6-liters motor, men opnår bedre CO2-udledning og brændstoføkonomi helt op til 22,2 km/l. Vi har tænkt på alt. Du kan også vælge en 1,1 l TiVCT-motor, som giver dig op til 85 HK, og holder brændstofforbruget på 22,7 km/l.

Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

 


Der sker alt for ofte sammenstød i stop-start- og langsom trafik. Den innovative teknologi Active City Stop (ekstraudstyr) hjælper føreren med at undgå sammenstød i langsom trafik og ved hastigheder på op til 50 km/t. Det gør den ved kontinuerligt at måle afstanden til bilen foran, når den er på nært hold. Bilen bremser automatisk, hvis sensorerne registrerer, at bilen foran uventet bremser op.

Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur

Har du lyst til at gøre din Fiesta til din helt egen? Vi har et bredt udvalg af tilpasningsmuligheder. Fra en ensfarvet bil til en bil i to nuancer - særlige eksteriørfarver til interiørdetaljer - sædeindtræk med farvede syninger - samt forskellige hjuldesign ... Uanset, hvordan du ønsker, at din bil skal se ud, så har du muligheden med vores farvepakker.

Download brochure 
Download prisliste 
Bestil prøvetur